07 september, 2017 - 10:31 | Reacties staat uit voor Reünie Orion Lyceum geannuleerd | Categorie: breda, Dashboard, Docenten, Feest, Leerlingen

Wegens het geringe aantal aanmeldingen heeft de schoolleiding van het Orion Lyceum besloten om de reünie van 16 september a.s. te annuleren.

Het feit dat er per jaargang maar enkele reünisten zich hebben aangemeld zullen veel reünisten niet het gewenste aantal klasgenoten ontmoeten en verhalen van toen kunnen uitwisselen. Dat is natuurlijk wel waar de reünie om draait. Wij verwachten hierdoor geen succesvolle reünie aan te kunnen bieden en zijn tot het besluit gekomen de reünie te annuleren.

Mocht u inmiddels een toegangskaart hebben gekocht, dan storten wij dit bedrag binnen 4 weken op uw rekening terug.

Wij verzoeken u om andere oud-leerlingen van de school, van wie u weet dat ze zich niet hebben aangemeld, maar mogelijk toch wilden komen, op de hoogte te brengen van het ‘niet doorgaan’ van de reünie.