07 juli, 2016 - 11:34 | Reacties staat uit voor Sla een plank door het midden! | Categorie: Leerlingen, Ouders
Doe jij wel eens iets wat je dacht nooit te kunnen doen? Je kunt soms meer dan je denkt. En oefening baart kunst. Zoals je kunt zien bij Merel en Anouk en Nadira.
Naamloos Naamloos2
Woensdag 6 juli heeft een aantal eerste- en tweedejaars leerlingen de Rots en Watertraining afgesloten. Tijdens de laatste les hebben de leerlingen allemaal een plankje doormidden geslagen. Het doorslaan van een plankje  staat symbool voor iets waarvan je dacht dat je het niet zou kunnen, maar met de juiste oefening en concentratie kun je meer dan jezelf denkt! De leerlingen hadden, voordat ze het plankje kapot sloegen, hun “doel” op het plankje geschreven. Stuk voor stuk hebben de leerlingen een grote ontwikkeling doorgemaakt en zijn ze zowel fysiek als mentaal een stuk sterker geworden. Stoer!