05 juli, 2016 - 10:50 | Reacties staat uit voor Bekendmaking programma binnen/buitendag 15-7-2016 | Categorie: Docenten, Leerlingen, orion uren, Ouders

Dit bericht wordt ook in de nieuwsbrief gepubliceerd.

Programma binnen/buitendag Orion Lyceum 15-7-2016

Leergroepen 1ab + 2ab

1.      Picknick bij de Campus.

Kom op de fiets. Verzamelen bij het grasveld aan de Emerweg 29.  Neem je ontbijt mee en spelletjes. Dit organiseren we in leerplantijd met de leergroepbegeleiders net zoals bij het kerstontbijt: iedereen neemt iets mee en deelt.

2.      Bezichtiging Campusgebouw

Bezichtiging van de bouwlocatie is afhankelijk van het bouwproces. Dit kan altijd vanaf buiten de hekken of het Markenhage terrein. Bij slecht weer kunnen de eerstejaars klassen bij Markenhage schuilen. Groepen van leerjaar 2 blijven dan op Orion.

NAT 001 orion

3.      Opruimen.

4.      Per fiets in de leergroep vertrek naar bowlingbaan.

Nassausingel 28. http://www.bowlingbreda.nl/

10.30-12.00 uur

5.      Bowlen.

ca 6 leerlingen per baan. 1 consumptie is inbegrepen, de rest is voor eigen rekening.

bowling

Leergroepen leerjaar 3, 4 + 5v

1.      Ontbijt op school

Kom op de fiets. Het ontbijt  organiseren we in leerplantijd met de leergroepbegeleiders zoals bij het kerstontbijt: iedereen neemt iets mee en deelt.

2.      Opruimen

3.      Per fiets naar Campus.

Emerweg 29

4.      Bezichtiging Campusgebouw

Bezichtiging van de bouwlocatie is afhankelijk van het bouwproces. Dit kan altijd vanaf buiten de hekken of het Markenhage terrein. Bij slecht weer kunnen we bij Markenhage schuilen.

NAT 001 orion

5.      Per fiets naar Beleef Breda

Verzamelen bij ponton Beleef Breda naast Spinolaboot, Spanjaardsgat, Haven Breda.

6.      Kanovaren.

Denk aan regenkleding. Instructie voor de vaart, vervolgens in 10- en 4-persoonsboten kanovaart rond de Mark. Einde rond 13.00 uur bij inleveren van de boot.