23 juni, 2016 - 12:57 | Reacties staat uit voor Zomer = mooi weer = buiten gymmen = dansen = clipmaken = tof! | Categorie: Geen categorie, Leerlingen

47139-Aaaaaaayyyy-Macarena

Zomer = mooi weer = buiten gymmen = dans = clip = tof! Dit is toch wel de meest briljante rekensom die het vak lichamelijke opvoeding voortbrengt. De afgelopen lessen hebben de leerlingen van leerjaar 4 zich bezig gehouden met Bewegen & Muziek. Wat u zich daar bij voor kunt stellen? Volwassenen herinneren zich misschien nog een krakend cassettebandje en ‘doe maar na-1-2-cha-cha-cha’. En het is nog steeds wel een uitdaging om de juiste muziek te kiezen.

Dus als de leerlingen hun eigen muziek kunnen kiezen en er een videoclip van kunnen maken wordt dat al een stuk interessanter. De leerlingen mochten kiezen of dat ze een goede serieuze dans gingen maken of eentje met wat meer humor. Tevens moest er goed gebruik gemaakt worden van videobewerking. Zie hier één van de gemaakte videoclips. Hilarisch toch?!?