12 april, 2016 - 01:40 | Reacties staat uit voor Nicole rent voor KiKa. Sponsor jij haar? | Categorie: Geen categorie

Hoi allemaal!

Op 3 juni ga ik, samen met een aantal klasgenoten, 5 km hardlopen tijdens Run for KiKa in Eindhoven met team OA voor Kika. Bij het laten stijgen van onze sponsorteller voor KiKa hebben we uw hulp nodig. Waarom ren ik voor KiKa?

kikaKiKa gelooft in actieve oplossingen. Daarom organiseert KiKa ieder jaar: Run for KiKa; een serie populaire hardloopevents, waaraan ook ik dit jaar meedoe. En dat betekent: nog meer geld voor belangrijk wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker. Ik zal zelf trainen voor de Run, en uw ondersteuning voor dit evenement is zeer welkom!

Mijn persoonlijke sponsordoel is €100,- euro en die van ons team is €500,- voor KiKa kinderkankervrij. Je kan mij of het team gemakkelijk en snel sponsoren. Ga naar www.runforkika.nl/sponsor-nu selecteer mijn naam of die van het team en vul het sponsorformulier in.

Alvast heel erg bedankt!

Sportieve groet,