01 april, 2016 - 11:31 | Reacties staat uit voor Uitnodiging: Nacht van het Verhaal op 15-4-2016 | Categorie: Dashboard, Docenten, Filosofie, Leerlingen, Ouders

“De kunstenaar ondergaat niet de droom, maar schept hem. In plaats van stroomafwaarts met de droom te leven zoals de dromende doorsneemens doet, zoekt hij het brongebied op, waaruit droom en kunst beide gespijzigd worden.” – Simon Vestdijk, 1952

nacht

Ook dit jaar is er weer een editie van de Nacht van het Verhaal. Dit betekent een nieuwe, onvergetelijke avond vol kunst en culturele activiteiten. Dit jaar staat de avond in het thema van dromen. De avond zal gevuld worden met verschillende disciplines. Van muziek tot filosofie en van beeldende kunst tot literatuur, voor iedereen wel wat. Ook kan je genieten van heerlijke culinaire verwennerijen.

Dus kom ook naar de dromen van het Orion Lyceum op vrijdag 15 april , van 19:00 tot 23:00, op de Waterloostraat 27 Breda. Tijdens de Nacht van het Verhaal worden dromen werkelijkheid. Laat jezelf meenemen op reis. Ouders, leerlingen, personeel SKVOB en vrienden/familie van zijn van harte welkom.

Leerlingen! Wil je zelf een muziekstuk opvoeren, een literair werk voordragen of je beeldend kunstwerk tentoonstellen, schrijf je dan nu in!
De inschrijflijsten hangen op het mededelingenbord tegenover de receptie.
 Bij vragen kan je terecht bij leerlingenraad@orionlyceum.nl