21 januari, 2016 - 12:25 | Reacties staat uit voor Voorlichtingsavonden Florijn in beeld | Categorie: Docenten, Groep 8, Ouders, Presentatie
IMG_5624
Enkele beelden van de Centrale Voorlichting op het Florijn College, afgelopen dinsdag en woensdag. In een prettige sfeer en drukte hebben we veel groep 8-leerlingen en ouders gesproken. We kunnen terugkijken op 2 succesvolle avonden, waarbij we gemerkt hebben dat er meer en meer gerichte belangstelling is richting onze school.

DSCN0591

DSCN0580

DSCN0597

Het ingespeelde presentatie-duo Mireille en Patricia hebben voor volle zalen het verhaal van Orion goed neergezet. En in het lokaal waarin leergroepbegeleiders en docenten vragen konden beantwoorden hebben we de juiste beelden van de school neergezet. We ontvingen complimenten van collega-scholen, voor onze aanpak en vormgeving van het onderwijskundig model. Kortom: er zijn zeker meer positieve geluiden te horen over het Orion en we hebben ons professioneel kunnen presenteren.

DSCN0582

En nu? Op naar de Open Dag op 20 februari en de extra voorlichtingsavond voor ouders en leerlingen. Hier is voor ouders enerzijds en leerlingen anderzijds een programma op inschrijving via info@orionlyceum.nl