14 januari, 2016 - 01:34 | Reacties staat uit voor Voorlichting voor leerlingen en ouders in groep 7 en 8 | Categorie: breda, Geen categorie, Groep 8, Leerlingen, Ouders

16434627542_3e8bf2b639_o

Hier zie je een van onze leerlingen een presentatie geven over haar onderzoek. Ben jij benieuwd naar het Orion Lyceum? Past Orion bij jou? Deze en veel andere vragen kun je als leerling of ouder van groep 7/8 zelf onderzoeken! Dit door te klikken op deze link naar onze website, met een korte mix en match en kijk verder rond op de site.

Hier alvast een inspirerend filmpje!

Neem ook een kijkje op:

… of het blog http://blog.orionlyceum.nl/

… of de fotopagina https://www.flickr.com/photos/orioncollege

.. of kijk video’s op Orion Youtube kanaal

Je kunt ons op een aantal momenten bezoeken en ontmoeten met al je vragen.

Centrale voorlichtingsdagen

voor groep 8 leerlingen – lees onderaan de pagina belangrijke informatie!

dinsdag 19 januari 2016
18.00 – 21.30u

woensdag 20 januari 2016
18.00 – 21.30u

Open Dag

zaterdag 20 februari 2016
10.00 – 14.00u

Open Avond

groep 8 leerlingen en ouders

donderdag 25 februari 2016
19.30u

inschrijven verplicht, via info@orionlycuem.nl

LET OP Tijdens de Centrale Voorlichting presenteren alle Bredase scholen voor voortgezet onderwijs zich onder één dak. Dit biedt u de mogelijkheid in één avond kennis te maken met de diverse scholen en schooltypen.

Wanneer?
De Centrale Voorlichting vindt plaats op dinsdag 19 januari en woensdag 20 januari 2016 van 18.00 uur tot 21.30 uur in het pand van het Florijn College in Breda. Meer info over de bereikbaarheid

Voor wie?
De Centrale Voorlichting is op uitnodiging, en bedoeld voor:
o leerlingen uit groep 8 van de basisschool en hun ouders,
o afkomstig uit het BOVO-gebied, te weten gemeente Breda
o een overzicht van uitgenodigde basisscholen voorzien van datum en tijdstip vindt u hier.

Gezien de beperkte beschikbare ruimte is het niet de bedoeling dat niet-genodigde basisscholen uit andere gemeenten onaangekondigd de Centrale Voorlichting bezoeken. Wij danken u voor het begrip.

Toegangsbewijs
VO Breda stuurt elk jaar aan bovengenoemde groep via de basisschool een uitnodiging en toegangsbewijs met datum en tijdstip waarop zij tijdens de Centrale Voorlichting worden verwacht.

De Centrale Voorlichting is enkel toegankelijk voor personen met een toegangsbewijs