04 januari, 2016 - 02:10 | Reacties staat uit voor Nieuwjaarsontbijt met goede voornemens! | Categorie: Dashboard, Docenten, Feest, Leerlingen

24086991491_fefa788f90_o

Een invasie van lekkernijen! Vanochtend bracht iedereen iets te eten mee naar school voor het nieuwjaarsontbijt. Een 140-persoonsbuffet werd ingericht met erg veel zelfgemaakte hapjes en drankjes. Brabantse worstenbroodjes, Poolse pierogi (dumplings) zijn te zien, en er was nog veel meer. Het heeft gesmaakt!

IMG_0348

Voor de gelegenheid werden er nieuwe groepen gemaakt waardoor de hele school gemengd werd. Weer eens iets anders. We keuvelden over de kerstvakantie, en spraken onze goede voornemens uit voor het komende schooljaar. Die verzamelden we op slingers die nu de trap sieren. Je leest er van alles: van liefdevolle wensen om aardig voor elkaar te zijn, tot wat schoolse uitspraken als ‘ik wil graag over naar volgend jaar’ – we zouden kunnen zeggen: het is in zeker zin al het┬ávolgend jaar. Zet 2016 dus naar je eigen hand, doe het samen, en maak plezier!

Klik op een van de fotos hieronder en je komt op de fotopagina.

IMG_0360

IMG_5538