16 december, 2015 - 04:08 | Reacties staat uit voor Presentaties leerjaar 4 en 5 vwo in beeld | Categorie: Docenten, Leerlingen, Ouders, Presentatie

DSCN0352

Leerjaar 4 en de 5 vwo-ers houden vandaag en morgen hun presentaties over hun werk van de afgelopen periode. Hoe ging het? De meeste leerlingen moeten we er aan herinneren dat ze de tijd nu wel vol hebben gesproken, en dat is best wel een goed teken. Ze hebben dus veel te vertellen en te laten zien. Met een goed verhaal in het hoofd en een dosis zelfvertrouwen kom je heel ver bij een presentatie. Hieronder een paar beelden van vandaag. Niet iedereen is gefotografeerd, maar wel gefilmd, dus hebben we de video’s nog. Hiermee, en met de feedback van de jury (medeleerlingen en leergroepbegeleider) ernaast gaan we na de kerst nadenken over de vraag hoe we nog betere presentatoren kunnen worden. Klik op een foto hieronder om in het album te belanden.

DSCN0351

DSCN0360