26 november, 2015 - 10:27 | Reacties staat uit voor Presentaties Leerjaar 2 in volle gang | Categorie: Docenten, Leerlingen, Ouders, Presentatie

DSCN0284

Voor klasgenoten, ouders en de camera worden vandaag heel wat duo’s een tikje zenuwachtig. Of juist niet. Want de presentaties van leerjaar 2 zijn in volle gang. De onderzoeken in het kader van het artcadiaproject van afgelopen periode komen voorbij en natuurlijk de vraag: wat heb jij geleerd deze periode?

De opnames zijn er niet voor niets: binnenkort reflecteren de leerlingen ook op hun presentatiekunsten. En met groeiend zelfvertrouwen zien we de leerlingen hun rol als presentator kiezen: sommigen rasvertellers, anderen powerpoint- en prezi-kunstenaars, of nog wat aarzeling: de handen in of uit de zakken? Hieronder een eerste selectie beelden. Klik er op en je komt bij de rest van het album.

DSCN0282

DSCN0294