21 november, 2015 - 01:10 | Reacties staat uit voor Laserprinten bij het Fablab | Categorie: Keuzecursus, Leerlingen, Ouders

Leerlingen konden de afgelopen keuzecursussessie bij het Fablab hun eigen design voor een laserprint aanleveren en uiteindelijk ‘iets’ maken. Namen en allerhande favorieten verschenen op de schermen. Samen met Charlotte van het Fablab werd er nog een materiaalsoort uitgekozen – van hout tot en met plastic is er van alles mogelijk – en konden we een voor een een aantal fikse sleutelhangers uit de machine zien komen. Een kleine impressie hieronder in video en beeld. We volgen Fenna van design naar print en kunnen ook delen van het proces zoals het printen in de video zien. ┬áKlik op een foto en je komt op Orion’s Flickr-pagina met meer beelden.

IMG_5033 IMG_5034IMG_5049 IMG_5043 IMG_5044 IMG_5046