Blog
22 oktober, 2015 - 11:03 | Reacties staat uit voor LOW Praag dag 3 | Categorie: Leerlingen, LOW, Ouders 

Een wandelrijke dag vandaag wederom. Praag is te voet prima te doen. Meer kilometers in de benen dus, over meer pleinen, met meer bezichtigingen, onder andere van een weelderig ingerichte kerk, dito synagoge,  het museum over Communisme (gelegen naast de McDonalds, het toonbeeld van dat andere -isme), een lunch in een park met, tja bomen, en verder een aantal gebouwen in de categorie INTERESSANT! SELFIE!?

 

U leest het al, enige overkill van architectuur en wandeling is na drie dagen stappen, ook al is de stad nog zo mooi, aan de orde. Een paar plaatjes hieronder en lees nog even door voor de finale van deze dag…

 

P1040771

P1040807

P1040779

P1040796

 

Een decadent gebouw dat zeker nog genoemd moet worden is het 5 verdiepingen tellende Nationale Theater. Typische Neorenaissancistische architectuur, rode lopers, welgekleed publiek, een echte experience was het wel, want we ging naar de Opera! Met de opbrengst van de themaavond kochten we letterlijk 5e rangskaarten, en hoewel wat warm was het goed te zien en horen. De Engelse ondertiteling maakte het raadsel van De Nachtegaal (titel) wat beter behapbaar. En aldus hebben de jongmensen het voor de volle 60 minuten uitgehouden bij een volle orkestbak en een podium vol prachtig geklede en goedgebekte acteurs. Wederzijdse prestaties wellicht?

 

P1040817

P1040816

Reacties zijn uitgeschakeld.

Webdesign: Webgrades