07 oktober, 2015 - 11:35 | Reacties staat uit voor Praagse Avond a.s. vrijdag met restaurant! Komt dat zien en proeven! | Categorie: Docenten, Leerlingen, LOW, Ouders
1
Vrijdag 9 oktober is het dan eindelijk zover, de Praagse avond! Een onderdeel hiervan is het restaurant. Het restaurant is dé kans om aanraking te komen met verschillende Praagse lekkernijen. Op deze avond serveren we drie Praagse gerechten, volwassenen krijgen daarbij de typisch Tsjechische pils. De kosten voor deze avond bedragen voor volwassenen 10 euro en voor kinderen (tot 18) 7,50.
Het diner start om 19:15 en er is ruimte voor maximaal 15 personen dus wees er snel bij!
Wil jij, je ouders of misschien wel je opa/oma deelnemen? Stuur een mailtje met de namen en daarbij of het om kinderen of volwassenen gaat naar mereltermors@orionlyceum.nl
Tot op de Praagse avond!
Maureen Merel Juliette