06 oktober, 2015 - 12:52 | Reacties staat uit voor Uitnodiging ouders leerlingen en docenten: Praagse Avond 9-10-2015 | Categorie: Docenten, Geen categorie, LOW, Ouders

Praag Uitnodiging

De leerlingen van de examenklas gaan naar Praag op studiereis en organiseren daarom een bijzondere thema-avond. Benieuwd naar deze stad? Tsjechisch eten en drinken? En wist je dat de leerlingen het grootste deel van deze reis zelf organiseren? Ze vertellen er graag over. Het wordt een avond met veel infotainment.

‘We zouden het heel leuk vinden wanneer iedereen zou kunnen komen. Kom vooral met je ouders, oma’s, opa’s, andere familie of vrienden langs. En kom genieten van deze culturele avond in het thema van Praag.’ – Kim, klas 5.

Binnenkort meer nieuws over de invulling. Hier alvast een tipje van de sluier.

B&B bioscoop poster