27 september, 2015 - 12:17 | Reacties staat uit voor Afscheid Kirsten leerjaar 5 | Categorie: Docenten, Leerlingen
Wat al langere tijd gepland stond, werd afgelopen vrijdag plotseling een laatste schooldag: Kirsten uit klas 5 vwo verhuist en zal aanstaande maandag in Parijs lessen op haar nieuwe school gaan volgen.
Als verrassing en attentie was er een slinger met afscheidsgroeten, foto’s uit de afgelopen 4 jaar. De klasgenoten hebben Kirsten een ‘vriendenboekje’ aangeboden, er werd getrakteerd. Leergroepbegeleider Floor sprak namens zichzelf en school een woordje.
IMG_4540
Dat is meer dan op de plaats voor deze bijzondere leerling. Kirsten is een Orion leerling in hart en nieren, die zichzelf in vele opzichten en bijzonder verdienstelijk heeft weten te ontwikkelen in haar schoolcarriere. Niet in de laatste plaats heeft ze met haar inzet ook veel voor de school betekend. Van deelname aan promotieactiviteiten tot en met het neerzetten van leerresultaten waar je als docent trots op bent is er genoeg te benoemen. En daarom zijn we dan ook best bedroefd mogen dat Kirsten ons gaat verlaten.
IMG_4542 IMG_4541
Wat een idee trouwens, lessen te kunnen volgen met uitzicht op de Eiffeltoren. Hieronder meer info over de internationale school. KLIKHIERMAAREENSOP Kirsten, het ga je goed, en tot ziens!
NL8811_6