28 augustus, 2015 - 09:17 | Reacties staat uit voor 1e Schooldag = fotograaf! | Categorie: Dashboard, Docenten, Leerlingen, Ouders

Aanstaande maandag staat in het teken van ontmoeten. Opnieuw kennismaken met elkaar, nieuwe leerlingen en personeel begroeten en meteen op de foto.

Ter inspiratie van je outfit onderstaand beeld. Dat de jaren ’10 van de vorige eeuw in het zwart wit wellicht wat andere modetrends lieten zien, en de Scheveningse pier er toen nog heel wat frisser bij stond is duidelijk. Wellicht inspireert dit je om juist in het zwart of kleurrijk te komen. En toch, is een net shirt en een stropdas niet verkeerd om mee op de foto te gaan? Voila, je eerste uitdaging van dit schooljaar.  Hoe kom jij maandag naar school?

Tot na het weekend!

2004w44 Schoolfoto 10