02 juli, 2015 - 08:56 | Reacties staat uit voor Diplomauitreiking in tropische temperatuur & ontspannen sfeer | Categorie: Docenten, Eindexamen, Feest, Leerlingen, Ouders, Presentatie, Rector

De diploma-uitreiking was gisteravond. Een mooie avond is dat altijd, en bij de 100% geslaagden van de lichting 2015 is dat helemaal met een ‘trotse gezichten-garantie’. Een tikje spannend is het ook nog wel. Je hikt er, zeker als leerling, toch een beetje tegenaan, zelfs als je al weet dat je geslaagd bent. Mooie woorden, plechtige ondertekening, einde van een tijdperk. Grote opluchting is het als de deuren weer opengaan, en men met een krakend vers startbewijs voor het volgende tijdperk in de hand, de zomer tegemoet kan stappen. En met het kwik nog rond de dertig graden kan dat natuurlijk niet snel genoeg gaan. Bedankt iedereen!

Hieronder een paar beelden, de rest is te vinden op Orion FLICKR, dus klik hierop KLIKKKKKKKK

DSCN0054 DSCN0059 DSCN0071 DSCN0182 DSCN0199