26 juni, 2015 - 12:52 | Reacties staat uit voor 100% geslaagd op Orion Lyceum | Categorie: Docenten, Eindexamen, Feest, Leerlingen, Ouders, Rector
images (3)
Met trots en vreugde kunnen we melden dat ALLE examenkandidaten op het Orion Lyceum geslaagd zijn!

Complimenten aan alle leerlingen en betrokken voor de geleverde bijdrage aan het uiteindelijke succes. We vieren dit samen! De diploma uitreiking zal op 1 juli zijn, hierover ontvangt een ieder nog bericht.

class of 2014 2015 jpg
Naast de cijferlijst die hoort bij het havo of vwo-diploma, ontvangt iedere leerling die op Orion slaagt een schooleigen Certificaat van Waardering. Hiermee laat je als leerling zien wat je  hebt geleerd op het gebied van onderzoekend leren, reflectief leren en presenteren. Je hebt je immers jarenlang bezig gehouden met onderzoeken, presenteren en reflecteren. De vraag wie je bent, wat je kunt en wat je wil heb je beantwoord in je afstudeerproject. Met deze papieren afsluiting van je middelbare school-carriere kun je de toekomst hopelijk nog meer gestalte geven.
certificaat vb