21 juni, 2015 - 07:29 | Reacties staat uit voor Presentaties Leerjaar 4 en 5 vwo zitten er op… | Categorie: Docenten, Leerlingen, Ouders, Presentatie

Afgelopen donderdag en vrijdag waren de presentaties van klas 4 en 5 vwo. En niet zomaar wat spreekbeurten. De verslagen van de onderzoeken van afgelopen periode, waar in samenwerking aan was gewerkt, werden in nieuw jasjes gestoken. Behalve powerpoints en prezi’s leverde dat een paar memorabele presentatievormen op. Experimenten met live-programmeren, enquetes en muzikale demonstraties werden niet geschuwd en hielden het voor het publiek afwisselend.

IMG_3620

Hier een selectie van beelden van beelden van een presentatie, geschoten vanaf de jurytafel waaraan leerlingen en begeleiders feedbackformulieren zaten in te vullen. In dit geval onder het genot van een inleiding in de drumtheorie. Of nee, dat was het niet, het ging om de wiskundige formules die je hoort als je met de drummer meetelt, toch? Of waren het nu de zingende sinusgrafieken die Kirsten en Bernt tot leven brachten? Afijn, je moet wel opletten in het publiek, want het onderwerp wiskunde in muziek, is er wel zo een dat voor lichte hersenprikkelingen kan zorgen. Nu snappen we waarom ouders ook in de vierde komen kijken; het is toch best een spektakel en je leert er heel wat van.

IMG_3622 IMG_3621

Complimenten aan alle deelnemende presentatoren. Komende week kijken we met de opnames en de feedback terug op de presentaties om te bepalen wat jullie er zelf van hebben geleerd.