11 juni, 2015 - 02:33 | Reacties staat uit voor Eindexamen Orion: op naar 100% | Categorie: Docenten, Eindexamen, Feest, Geen categorie, Leerlingen

Feestelijke momenten zojuist op het Orion. We zijn trots op de examenklas van 2014. De traditionele ‘op de trap-foto’ is geschoten.

class of 2014 2015 jpg

Trotse gezichten bij de overhandiging van de cijferlijst. Blijde ouders, een tevreden mentor en docententeam.

IMG_0078 IMG_0085 IMG_0088

Enkele weddenschappen over de cijfers werden uitbetaald in versnaperingen. Een goed onderdeel van de examentraining zo blijkt maar weer – leerlingen werken nu eenmaal hard als ze zichzelf goed in weten te schatten en er een prijs op durven te zetten. Proost!

IMG_0099 IMG_0103

Met in het totaal nu al over de 90% van de leerlingen geslaagd durven we te stellen dat de perfect score in handbereik is. We feliciteren alvast vwo met 100% slaging. Op de definitieve uitslag van de havo wachten we nog even. Aan hen die het tweede tijdvak ingaan wensen we succes bij die laatste voorbereidingen, wij hebben vertrouwen in jullie!

Meer beelden op: KLIKKERDEKLIKOPORIONSFLICKRRRRR