08 juni, 2015 - 08:16 | Reacties staat uit voor Voorbereidingen schoolreis klas 4 begonnen | Categorie: Docenten, Kunst & Cultuur, Leerlingen, LOW

wijken-praag

Klas 4 is begonnen aan de voorbereiding van de schoolreis, de LOW (Leergebied Overstijgende Week).  Als alles goed gaat zitten we namelijk een weekje in Praag. Dus werd er gister gesurfd naar reisgidsen en gemindmapped in groepjes. Met de klas op reis, een mooie stad en een land ontdekken, gaaf!

Orion doet dat op een bijzondere manier: door de leerlingen zoveel mogelijk zelf te laten onderzoeken wat er te doen is voordat we gaan, en op reis heb zelf als gids voor de rest van de groep te maken. En voor we gaan zullen we op nog een bijzondere thema-avond organiseren voor alle leerlingen en ouders. Via onderstaande de link zie je het programma van voorbereidingen.

Zie deze Prezi