11 mei, 2015 - 05:00 | Reacties staat uit voor Wederom Oriondocent genomineerd voor Leraar van het Jaar | Categorie: Docenten, Leerlingen, Ouders

Heb JIJ al gestemd? Nog één week te gaan om de winnaar te bepalen; de finalisten van het BN DeStem Onderwijsgala zijn bekend. Onze Charlène de Boek zit erbij en heeft nog kans, maar van dit kleine schooltje zijn alle stemmen die ze kan krijgen hard nodig. Daarom vragen we iedereen te stemmen op: http://www.bndestem.nl/extra/onderwijsgala-2015

Boek, Charlene de

11.000 unieke stemmen zijn er uitgebracht sinds de eerste stemronde voor de verkiezingen op 18 april van start ging.

Van de meer dan honderd genomineerden voor de categorieën leraar en conciërge van het jaar in het basis- en voortgezet onderwijs, blijven er in totaal dertien finalisten over.

Zij worden uitgenodigd om samen met leerlingen naar de spetterende finaledag op woensdag 3 juni te komen. In de middag wordt de leraar van het jaar vanuit het basisonderwijs verkozen. ’s Avonds zijn de finalisten van het voortgezet onderwijs aan de beurt.

Heb JIJ al gestemd?