23 april, 2015 - 02:02 | Reacties staat uit voor Dagje Parijs? | Categorie: Dashboard, Docenten, Leerlingen

Het is al jaren een goede traditie bij onze toekomstige buurman Markenhage: een dagtrip Parijs voor examenkandidaten. En sinds vorig jaar kunnen ook Orion-leerlingen mee. En zo geschiedde ook op 3 april.

Hoe ziet zo’dag er uit? ‘s Morgens om 05.30 uur is het vertrek, meestal doen we dat op een vrijdag. Zaterdagochtend rond 01.30 uur is men weer terug in Breda. De trip is bedoeld voor leerlingen van de examenklassen. Voor een bedrag van 7 euro 50 mogen ze mee. Met een paar docenten die hun lessen bereid zijn op te geven en mee te gaan als begeleider. De leerlingen trekken overigens hun eigen plan in de stad. Dat gaat al 30 jaar goed, zo ook 3 april jongstleden. Het is een mooie traditie en een aardig begin van de samenwerking met de toekomstige buurman-school. Daarvoor mogen we dankbaar zijn. Ook op een grijze dag is Parijs een schitterende stad.

Hieronder een paar beelden, de overige foto’s tref je aan op ORION FLICKR

_DSC0005 _DSC0013 _DSC0038