27 maart, 2015 - 08:37 | Reacties staat uit voor Nacht van het Verhaal: eerste beelden | Categorie: Docenten, Feest, Kunst & Cultuur, Ouders, Rector

Deze school is ook ‘s nachts open! Breaking, live, in ieder geval nu aan de hand: de Nacht van het Verhaal is begonnen op het Orion. Verhalen, door leerlingen en docenten in vele vormen verteld, Nederlands en Engels, met en zonder muziek. Kwaliteiten om te kunnen vertellen worden hier gedemonstreerd. Verder is er volop cultuur: muziekoptredens, zang, Compassion in Action, en ┬ániet te vergeten een goed gevulde bar met zelfgemaakt eten en hoogstpersoonlijk ingeschonken drankjes. Nou goed, enthousiast zijn we, en overdrijven mag zeker tijdens de Nacht van het Verhaal. Sterke verhalen staan namelijk ook op het programma. Enfin, hieronder een paar sfeerbeelden.

PS. Leerlingen die hun foto’s op Orion’s Blog en FLICKR-pagina willen terugzien kunnen na het weekend langs Erik.

Optreden van Sera en Raquel

IMG_3338 IMG_3337 IMG_3336

Korte verhalen van o.a. Julian, David en Jakkie

IMG_3341 IMG_3343 IMG_3339 IMG_3340 IMG_3352

Goed eten en drinken!

IMG_3346

Compassion in Action – Wat is dat, wat doen we op school? Door Peter Leslie en enkele leerlingen over compassie in de klas en de keuzecursus.

IMG_3351