22 februari, 2015 - 03:49 | Reacties staat uit voor Even voorstellen.. stagaire Pieter | Categorie: Docenten, Leerlingen

Hallo allemaal!

Sommigen op het Orion hebben mij al gezien, anderen misschien nog niet. Ik ben Pieter van Bogaert (22) en volg de opleiding culturele maatschappelijke vorming aan het Avans in Breda. Sinds Februari loop ik op dinsdag en woensdag stage bij jullie op het Orion lyceum. Ik zal voornamelijk te vinden zijn bij de mentor groep van Patricia en daarnaast ook vaak te vinden zijn in het OLC.

Ook zit ik in de organisatie van de Nacht van het Verhaal, die binnenkort plaats zal gaan vinden!

Naast studeren heb ik ook nog andere ‘’hobby’s’’. Ik ben dol op sporten en tekenen, hier spendeer ik dan ook veel tijd aan naast school. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn.

Ik kijk er naar uit om een hoop te leren op het Orion.

Vriendelijke groetjes

Pieter van Bogaert.