29 januari, 2015 - 04:15 | Reacties staat uit voor Presentaties Onderzoek klas 4 havo/vwo en 5 vwo | Categorie: Docenten, Leerlingen, Ouders, Presentatie

Vandaag zijn we begonnen aan twee dagen van presentaties. De leerlingen van leerjaar 4 en de 5vwo-ers vertellen over hun onderzoek en persoonlijke ontwikkeling. Ook enkele ouders kwamen kijken en luisteren. ¬†Vandaag een kwalitatieve aftrap met workshops, verkleedpartijen, films en prezi’s over een veelheid aan thema’s. Vandaag onderwerpen zoals games programmeren, erfelijkheid, artsen zonder grenzen en nog veel meer. Wat zal morgen brengen?

Feedback wordt gegeven over vorm en inhoud. Opnames worden gemaakt. Over een paar dagen kijken we alles terug, en zien wat er te leren valt. En zo wordt iedere leerling langzaam een steeds betere presentator. Een kleine greep beelden uit de presentaties van vandaag.

IMG_2878 IMG_2879 IMG_2880 IMG_2881 IMG_2883 IMG_2885 IMG_2886 IMG_2887