22 januari, 2015 - 01:03 | Reacties staat uit voor Beelden bij Centrale Voorlichting | Categorie: Docenten, Groep 8, Leerlingen

“Pas jij bij Orion? Past Orion ook bij jou?” Het was snuffelen voor de groep-8ers. Twee avonden konden zij en hun ouders, afkomstig uit heel Breda en omstreken, komen luisteren naar docenten en leerlingen van Orion tijdens de Centrale Voorlichting op het Florijn College. Niet alleen naar Orionezen natuurlijk. Het publiek kon terecht bij alle Bredase middelbare scholen. De belangstelling was net als voorgaande jaren prima. We hopen dat we een goed beeld van onszelf hebben neergezet. De komende Open Dag (31 januari 10-14 uur) en bijvoorbeeld de Open Avond (5 februari, inschrijving via de website of info@orionlyceum.nl)  zijn de volgende momenten voor iedereen die naar een middelbare school op zoek is. Leerlingen en collega’s bedankt voor de inzet!

IMG_2811 DSCN0019 DSCN0029 DSCN0052 DSCN0033 DSCN0049