21 oktober, 2014 - 12:47 | Reacties staat uit voor Naar de film met klas 2 | Categorie: Docenten, Leerlingen

Mike blogt: Naar de film met klas 2.

Omdat een tijdje terug de nationale filmdagen waren en je maar 5 euro hoefde te betalen bij de Pathé in Breda besloot onze LGB’er Patricia om aan ons te vragen of we naar de film wilden gaan. Eigenlijk was iedereen wel enthousiast. We wilden met z’n allen naar de film Chef gaan, een film waar zowel jongens en meisjes het naar hun zin zouden hebben. We hadden ook een buitenschoolse gast, Rachel, hoe meer zielen hoe meer vreugd! Eenmaal bij de bios kocht bijna iedereen wel iets lekkers voor tijdens de film. Tijdens de film werd eigenlijk alles met elkaar gedeeld, compassie! Iedereen had er erg veel zin in.

film2

De film was erg leuk en vooral heel grappig. Het ging om een man/vader die als Chef ondergewaardeerd werd in zijn restaurant, niet door zijn overige hulp in de keuken, maar door zijn baas! Uiteindelijk pikt hij het niet langer en luistert naar zijn ex vrouw en begint in een ‘’foodtruck’’. Hij reist in zijn vreselijk oude foodtruck, met zijn zoontje en goede maat door het hele land. Zijn zoontje, die hijzelf wat had verwaarloost, leeft op en Twittert heel wat af om zijn vader beroemd te maken. Het ene na het andere gerecht wordt klaargestoomd en zelfs de vader en zijn ex vrouw komen steeds dichter bij elkaar, uiteindelijk komen ze ook weer samen en komen het zoontje en zijn vader weer volledig tot hun recht.

De boodschap bij deze film was: Laat je dromen uitkomen… Vecht voor dat waar je om geeft en waar je waarde aan hecht. Leef je dromen en love the people around you!

film3