09 september, 2014 - 12:32 | Reacties staat uit voor Orion leerlingen maken reisprogramma! | Categorie: Dashboard, Geen categorie

3 leerlingen van het Orion Lyceum maakten een alternatief reisprogramma: GRENS&LOOS. Hedwig uit 6 vwo, samen met Berk en Pim uit 5 havo van vorig jaar, bedachten de naam. Berk is al heeeeel lang bezig met film en media, hij heeft o.a. zijn eigen youtube kanalen en inmiddels een mediabedrijf; bijvoorbeeld veel van de Orion filmpjes zijn door o.a. Berk gedaan. Samen met Pim deden de heren op Orion een onderzoek naar film en maakten ze samen ook een film als presentatie van het onderzoeksproject. De technische kant van het nieuwe filmproject is daarmee dik in orde. Het derde lid van GRENS&LOOS is Hedwig. Ze mocht niet ontbreken bij het nieuwe concept want een betere voiceover is er niet –  volgens Berk –  en ze doet het ook heel goed voor de camera als presentatrice. Hieronder zie je ze op de foto.

1

En dan iets over het programma. Ze draaiden het idee van op vakantie gaan om: niet zijzelf, maar de kijkers mochten de reis bepalen. Heb je de teaser hierboven gezien?  Een gaaf idee, en dat levert een serie korte filmpjes op van bezoeken aan Europese landen. Het is nu te bekijken op Youtube en via Facebook. In de eerste afleveringen wordt Manneken Pis gekust in Belgie, zijn er wildkampeertaferelen in Griekenland te bewonderen  en wordt er gelift. Hieronder de links, gaat dat zien. We kijken uit naar de volgende aflevering!

Zie je geen videospelers, klik dan op de titel van dit bericht.

Aflevering 1:

Aflevering 2: