Blog
18 juni, 2014 - 08:51 | Reacties staat uit voor Foto-video survival klas 3 door Thijs | Categorie: Geen categorie 

Ware overlevingsartiesten, die derdejaars. Thijs klikte er op los en maakte een video met de foto’s en muziek.

Dat filmpje kun je HIER vinden.

En hij schrijft hieronder over zijn ervaringen.

“Ik heb de activiteiten naar mijn mening met succes uitgevoerd. Het was heel leuk en ook leerzaam voor mijn mede leerlingen, wat ik de volgende keer wel beter moet doen is dat ik duidelijk moet maken dat ze goed de instructies lezen, dit was namelijk niet helemaal goed gedaan waardoor ze niet precies deden wat ze moesten doen, maar zo heel erg was het nou ook weer niet. Het hutten bouwen werd het beste uitgevoerd omdat dat ook het makkelijkste was. Het water filteren was wat minder actief en was een mooie tussen pauze. Toen was het maken van het vuur aan de beurt. Het had net geregend dus alles was nat waardoor het dus lastig was om het vuur aan te krijgen, er zijn 2 groepjes die vuur hebben gehad waarvan het bij 1 uitging. Het was dus erg lastig en daarom raakten mensen afgeleid en gingen ze niet meer verder met de opdracht. Maar toch was alles een groot succes.

De feedback was goed en er waren van wat ik mij kan herinneren geen negatieve dingen behalve de regen.

Ik heb ook veel foto’s gemaakt en hiervan een compilatie gemaakt.

 

 

Reacties zijn uitgeschakeld.

Webdesign: Webgrades