16 april, 2014 - 01:19 | Reacties staat uit voor Examenstunt De Camping Part 2 | Categorie: Geen categorie

IMG_0036

Op de Camping is men eigenlijk pas echt thuis. Hier wordt de toegewezen plek vertrouwd gemaakt met tenten en spulletjes van thuis, steken we demonstratief windschermen op, en bbq’s of kampvuur aan en doet een ieder, op het gemakske, vooral waar men zelf zin in heeft. Daarbij wordt per direct de tolerantiegrens van de buren opgezocht. Krijsende kinderen of beukende muziek? Welkom op De Camping!

IMG_0035 IMG_0032 IMG_0029

Een ‘tegendraads’ motto voor een examenstunt? ‘Orion op zijn kop’! En dat werd letterlijk genomen. Binnen de lijntjes blijven is moeilijk voor veel leerlingen en docenten op Orion. Zie hier de personeelskamer zoals we die vanochtend¬†in rook gehuld aantroffen.

image (2)

Camping ontruimd na wateroverlast. In de eerste pauze werd een heus waterballet aangericht. Binnen was het glibberen. Buiten stond een stevige spuit regen te wachten op een ieder die de camping wilde betreden. Ook stak een nogal melige mist op. Verdere voorzorgsmaatregelen werden genomen om dit metereologische onverantwoorde campinguitje binnen de perken te houden.

IMG_0041image (1) image (3)