Blog
30 maart, 2014 - 02:46 | Reacties staat uit voor Keuzecursus Fotografie: tussen groepsselfie en de camera obscura. | Categorie: Geen categorie 

IMG_0566

Fotografie is een beroep  of hobby dat misschien wel gemakkelijk lijkt. Natuurlijk is iedereen  met een camera of smartphone tegenwoordig al een ervaringsdeskundige. De werkelijkheid is dat er een heleboel meer bij komt dan de techniek. Bijvoorbeeld de kunst van het kijken. Back tot basic dus, tijdens de keuzecursus Fotografie. IMG_0568Hoe werkt dat nou echt? Licht, oog, lens, er kwamen allerhande vaktermen voorbij voor de cursisten afgelopen vrijdag. Gastdocent Eveline van Nieuwveld ging er al snel vandoor met de hele klas. Want buiten kwam de praktijk van fotografie natuurlijk beter tot zijn recht. IMG_0602Met veel foto’s tot gevolg, zoals een groepsportret van fotograferende cursisten. 

De groepsselfie is al door iemand anders uitgevonden, hieronder zie je de nieuwste variant daarop. Groepsselfie 2.0 dus,  waarbij iedereen op de foto een foto van zichzelf maakt. En hieronder dus de foto daarvan… De fotograaf kon zijn vette vinger niet meer van het beeld photoshoppen. Volgende week hoopt hij bij te leren in de cursus, want dat kan natuurlijk niet!
IMG_0603

 

Reacties zijn uitgeschakeld.

Webdesign: Webgrades